Woodview Terrace

Woodview Terrace
Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
fA Woodview Terrace
Woodview TerraceWoodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview TerraceWoodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview TerracefA Woodview Terrace

Woodview Terrace began as a remodel to an aging mid-century Los Altos house. The cluttered interior partitions where removed, ceilings lifted, and large openings created to allow natural light in, and provide easy access to the surrounding gardens. Centered around the kitchen, the great room is open and airy, with plenty of space to cook inside and out, and even for the kids and guests to join in. Tall, glass doors pocket into the walls, allowing the living and dining to flow seamlessly onto the outdoor dining terrace under the shade of the trees.

 

 

Posted in Residential and tagged with , , . RSS 2.0 feed.